MARDİN / ARTUKLU - Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu

May

ABAD Projesi kapsamında yapılan ortaokullar arası münaza yarışmasında okulumuz Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulunu da eleyerek bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

ABAD Projesi kapsamında Başarılı davranış gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

May

ABAD Prejesi kapsamında Bilinçli güvenli internet kullanımı semineri sosyal etkinlik çalışmaları yapıldı. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

ABAD Projesi kapsamıında her ay düzenli olarak ayın öğrencisi uygulaması devam etmektedir.

May

ABAD Projesi kapsamında öğrencilerimize Bilinçli teknoloji kullanımı grup rehberliği ve Ders dışı zamanı etkili kullanma konularında Grup Rehberliği yapılmıştır.

May

ABAD Projesi kapsamında Deneme sınavında başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

May

ABAD Projesi kapsamında okulumuzda enerji tasarrufu ile ilgili seminerler düzenlenmiştir.

May

ABAD Projesi kapsamında sosyal sorumluluk projesi bağlamında oyuncak toplama etkinliği gerçekleştirilmiştir. Toplanan oyuncaklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

ABAD Projesi kapsamında öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için öğretmen arkadaşlarmızla toplantı gerçekleştirdik.

May

ABAD Projemiz kapsamında bu ayki değerimiz olan dürüstlük değeri ile ilgili etkinlikler yapılmıştır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

ABAD Projesi kapsamında LGS'de başarılı olan öğrencilerimiz, tecrübelerini bu sene sınava girecek olan öğrencilerimize aktardı. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

ABAD Projesi kapsamında okulumuzdaki matematik öğretmenleri ile öğrencilerimiz matematik ile ilgili etkinlikler yapmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

ABAD Projesi kapsamında okulumuzun koridor ve sınıf panoları renklendirilmiş ve düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

ABAD Projesi kapsamında Belgesel Günleri düzenlenerek öğrencilerimize eğitici ve bilimsel belgeseller izlettirildi.