MARDİN / ARTUKLU - Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.Okulumuzda yaptığımız törende Cumhuriyet Bayramımızın önemini anlatan yazı ve şiirler okunduktan sonra koro dinletisi oldu. Törenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür edreiz.

Ekm

Benim nâçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını öğrencilerimizile birlikte Mardin Stadyumunda gerçekleşen kutlamalara katıldık. Cumhuriyetimizin Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Gazze'ye yardım amaçlı düzenlenen kermese katılım sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin DUYAN ve beraberindeki diğer kurum müdürlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.Ayrıca bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

6/A-B sınıfı öğrencilerimizin yardımlaşma kapsamında topladıkları paralarla alış-veriş yapıp ihtiyacı olan 3 aileye yardımda bulundular. Bu yardımın toplanması ve dağıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuza geliş ve gidişlerimizde bize büyük zorluklar çıkaran yolumuzun yapılmış olmasından dolayı , yol yapımında emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene başı sınıflar bazında veli toplantılarımızı yaptık. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okullar Arası Atık Yağ Toplama Yarışmasında okulumuzun göstermiş olduğu öncülük ve başarılardan dolayı Mardin Büyük Şehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından plaketle ödüllendirildi. Öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

ABAD Projesi kapsamında Okulumuz Ögretmenlerinden Fethullah İNAN hocamızın organize ettiği ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin DUYAN ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Şeyhdavut KÖSESOY'un katılımıyla gerçekleştirilen bisiklet turu basariyla gerçekleştirildi. Bu etkinlikte emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

May

Ortaokullar Arası Münazara Yarışmasında okulumuz finalde  Akıncı Mehmet Öztürk Ortaokulu da eleyerek Şampiyon olmuştur. Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım  sergisi ve kermesimize teşrif eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Okul Müdürlerimiz, Velilerimiz ve tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

May

Okulumuz münazara yarışmasında Kabala Kayacan Ortaokulunu da eleyerek yarı finalde başarılı olup finale yükselmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz münazara yarışmasında Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulunu da eleyerek yarı finale kalmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.