MARDİN / ARTUKLU - Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü kutlu olsun. Okulumuzda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra çeşitli etkinliklerle kutlamalar yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkulu kutlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Spor Kulüpleri Halısaha/Futbol Turnuvası Ortaokul Kategorisinde Okulumuz Tüm Rakiplerini Yenerek Şampiyon Olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başarılarımız daim olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzun öğrenciler ve öğretmenleri tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuz Voleybol Yıldız Erkekler kategorisinde rakiplerini set vermeden yenerek Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Şanlıurfa ilinde yapılan voleybol küçük kızlar grup müsabakalarında okulumuz tüm maclarini kazanarak Gaziantep te yapilacak Türkiye Yarı Finallerine adını yazdirmistir. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Bilim fen ve teknoloji kulübü olarak BİLSEM e ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kulüp danısmanı Emine KARTAL ve katkılarından dolayı Emine Allı hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Mardin Valilik ve Büyükşehir Belediyesince merkez Artuklu ilçesindeki 13 Mart Mahallesi'nde oluşturulan Artuklu Fuar Alanı'nda düzenlenen  "1. Kitap Fuarının" açılış törenine katıldık.

Şbt

Bitlis ilinde düzenlelen Yıldız Erkek Voleybol Bölge müsabakalarında takımımız set vermeden grup 1. olarak Mardin'de düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yapılan müsabakaların sonucu şu şekildedir :

Mardin 3 Hakkari 0

Mardin 3 Diyarbakır 0

Mardin 3 Bitlis 0

Ock

Okulumuz Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu Voleybol Küçük Erkekler Kategorisinde bütün maçlarını kazanarak İl Birincisi olmuştur. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Voleybol Küçük Kızlar Kategorisinde, tüm rakiplerini yenerek Şanlıurfa ilinde düzenlenecek olan Bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Voleybol Küçük Kızlar Kategorisinde Okulumuz Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu, Nusaybin Akarsu Ortaokulunu eleyerek finale kalma başarısını göstermiştir. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Yıldız Erkekler Voleybol Takımı yaptığı bütün maçları set vermeden kazarak Mardin il birincisi olmuştur. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

"Eğitim öğretimin kalitesi için eğitim ortamı önemlidir." şiarıyla ara tatilde okulumuzun boya badana ve tadilat çalışmalarını yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Fethullah İnan ve öğrencilerimiz Kızılay Haftası kapsamında  Mardin Toplum Merkezindeki etkinliğe katıldı.